Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
DAH_AIKAA

Juoruboxi

HumaNISTI: Sanastoa ja lyhenteitä -sivulla on vanhentunutta tietoa. Kannattaa päivittää.
31.08.2017 13:05
sutillah: fuksi-info on 12.9.
7.08.2017 20:08
urraj: Milloin on fuksi-info?
6.08.2017 02:56

Juoruboxiin »

SIK Facebookissa


 Teekkaritalo

 

 

Teekkari.fi

Tältä sivulta voit ladata itsellesi lomakkeita. Lomakkeet ovat PDF-formaatissa, ja voit tulostaa niitä hakemalla ilmaisen Adobe Acrobat Reader -ohjelmiston Adoben sivuilta.

Adoben sivut:
http://www.adobe.com/

Avainhakemuslomake

Haettaessa avaimia tietotaloon täytetään avainhakemuslomake, maksetaan 20 euron suuruinen panttimaksu, ja palautetaan lomake Tietotalon vahvimestarille. 


Killan jäsenhakemuslomake 

Haettaessa killan jäsenyyttä täytetään hakemuslomake ja palautetaan se kiltahuoneella olevaan postilaatikkoon tai hallituksen jäsenelle. 


Killan sisäinen laskupohja

Killan jäsenen hakiessa rahakorvausta killan tapahtumien tms. järjestämisestä aiheutuneiden kulujen korvaamiseksi, täytetään sisäinen laskupohja ja palautetaan se kiltahuoneella olevaan postilaatikkoon tai hallituksen jäsenelle. 


Killan haalarimainokset ja kannatusjäsenyys

Killan tuloista merkittävä osa koostuu haalarimainosten myynnistä ja kannatusjäsensopimuksista. Mainostajalle haalarit ovat ideaalinen paikka saada näkyvyyttä oman alan tulevien ja nykyisten edustajien silmissä, eli juuri siellä, missä siitä on eniten hyötyä. Kannatusjäsenyyskin tuo näkyvyyttä tulevaisuuden osaajien keskuudessa, eli kannatusjäsensopimus on kaukonäköistä, viisasta sijoittamista yrityksen omaan tulevaisuuteen. Mainoskartta ja sopimuspohjat löytyvät osoitteesta http://www.sik.fi/sopimukset 

 

Jäsenhakemus

Kiltahuone access

Laskupohja

KANNARIT

TEK Bittium ABB Oulun Energia
Torstai 21.09.17 06:15:57 © Sähköinsinöörikilta ry